Kolumbiassa musiikkia tekevä Julia Adal jäi jumiin Suomeen, ja julkaisi rauhaa toivovan sovituksen suomalaisesta kansanlaulusta.

Kolumbiassa viimeiset vuodet musiikkiaan työstänyt Julia Adal julkaisi akustisia ja urbaaneja elementtejä yhdistelevän Lepoa ja rauhaa -nimisen version “Läksin minä kesäyönä käymään” -kansanlaulusta. Kappaleeseen tehtiin musiikkivideo vallitsevissa olosuhteissa – ikkunalasin takaa kuvaten.

Musiikkivideo valmistui pikaisella aikataululla ja todella maltillisella, kolmihenkisellä työryhmällä. Korona-aika sulkee meidät koteihimme, tämä herättää meissä ihmisissä hyvin erilaisia tuntemuksia. Toisille eristäytyminen tarkoittaa sitä, että vihdoinkin on aikaa itselle ja tekemättömille asioille. Toisille taas tilanne on silkkaa ahdistusta, vankila, maailma ja sen tarjoamat mahdollisuudet ikään kuin lipuvat ohi silmiemme edessä. Uskon että tältä videolta, joka on kuvattu yhdellä otolla ja joka visualisoi koko tätä tunneskaalaa, voi jokainen katsoja löytää samaistumiskohtia. – Videon ohjaaja Ville Sivonen.