Terve, minä olen Ville.

Liikkuvan kuvan parissa toimiva tiimipelaaja. Yli kymmenen vuotta alalla ovat opettaneet sekä antaneet onnistumisen kokemuksia lukuisissa eri projekteissa ja työtehtävissä. Ihmisten kanssa ideoiminen ja yhdessä toteuttaminen ovat vahvuuksiani. Ota yhteyttä niin katsotaan, mitä voimme tehdä yhdessä!

Ville Sivonen
Eloisa Tuotannot – Tarina edellä kotiin.

+358 40 822 7005
Y-tunnus: 2581760-7
[email protected]
LinkedIn

Eloisa on luova tuottaja

Vuonna 2017 aloitin tiiviin yhteistyön Tuotantoyhtiö Takauman kanssa. Yhdessä yhteistyökumppanieni kanssa kykenemme tarjoamaan asiakkaalle tuotannon kokoluokasta riippumatta monia erilaisia ja oivaltavia ratkaisuja.

 

”Olen tehnyt Villen kanssa duunia 2000-luvun puolivälistä, erilaisissa audiovisuaalisissa projekteissa sekä tilaajana että yhteistuotannoissa. Ville on lahjakas oman alansa ammattilainen ja hänen erityinen vahvuutensa on erityisesti sosiaalisessa yhteydenpidossa: neuvottelu- ja suunnitteluduunissa ja verkostoitumisessa. Suunnittelu- ja kehitysprojekteissa Ville on iso apu ja ilo, koska ideat ei ikinä lopu kesken. Hän pysyy myös aina aikataulussa. Voin suositella lämpimästi oikeastaan mihin vaan audiovisuaaliseen projektiin sekä tilaajana että yhteistyökumppanina.”

– Anniina Lundvall, asiantuntija (Pelastakaa Lapset)

 

”Villen kanssa oli helppoa käydä sekä alustavaa visiota toteutuksesta että lopullisia viilailuja läpi. Ville sanoitti hyvin omaa näkyään ja vaihtoehtoa. Siksi olikin lopulta helppoa yhteensovittaa kaupungin tahtotilaa videoiden toteutuksesta siihen, mikä on valitulla toteutustavalla mahdollista. Pisteenä iin päälle ”elokuvatähdille”, kuvattaville, positiivisella tavalla ikimuistoinen kuvauspäivä. Tulemme tekemään jatkossakin yhteistyötä. Kiitokset!”

– Saku Tihveräinen, rekrytointipäällikkö (Järvenpään kaupunki)

 

 

 

CV – Ville Sivonen

Media-assistentti, ylioppilas, yrittäjän ammattitutkinto

Työkokemus:

TUOTANTOYHTIÖ TAKAUMA

ELOISA DIRECTOR OY, HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA

ELOISA TUOTANNOT, YRITTÄJÄ

TUOTANTOTALO WERNE

INTERVISIO OY

JESTERFILMS

SANOMALEHTI KESKISUOMALAINEN

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO, REHTORI-INSTITUUTTI

ILMAVOIMAT, ILMASOTAKOULU

AV-ALUE NY

MAE AS, SINFONIA FINLANDIA

KESKI-SUOMEN MEDIAPAJA

Katso tarkempi CV LinkedIn-profiilistani.