Terve, minä olen Sivosen Ville.

Yrittäjä ja liikkuvan kuvan parissa toimiva tiimipelaaja. Olen toiminut alalla jo yli kahden vuosikymmenen ajan monenlaisissa eri työtehtävissä, projekteissa sekä organisaatioissa. Kokemusta löytyy kirjaimellisesti kissavideoista koulutuksen kautta korkeakulttuuriin! Tuottajana kuljen mielelläni mukana koko tuotantokaaren, mutta toteutan myös yksittäisiä tuotannon osa-alueita. Ihmisten kanssa ideoiminen, viestintä ja yhdessä tekeminen ovat vahvuuksiani. Olen avoin myös uusille aluevaltauksille – Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä ja lähdetään siitä rakentamaan!

Sivosen Ville
Luova Tuottaja, Leikkaaja
& Yrittäjä

040 822 7005
[email protected]
Y-tunnus: 2581760-7
LinkedIn

Eloisa Tuotannot

 

Mielestäni hyvän tuottajan tulee hallita (tai ainakin ymmärtää) tuotannon eri työvaiheita mahdollisimman laajalti. Hän kykenee arvioimaan projektikohtaiset budjetit, luomaan realistiset aikataulut ja keskustelemaan saumattomasti sekä asiakkaan että teknisen työryhmän suuntaan. Lopputuloksen tulee aina olla parasta, mitä olemassa olevilla resursseilla voidaan saada aikaan. Tuottajan tärkeimpiä ominaisuuksia ovat kyky pitää pää kylmänä ja tunnelma positiivisena tilanteessa kuin tilanteessa – luoda jokaiseen projektiin luottamuksellinen, avoin ja kaikkia kunnioittava työilmapiiri.

Olen myös kokenut leikkaaja. Tämän lisäksi voit nähdä minua yhä esimerkiksi tuotantopäällikön, monikameraohjaajan sekä kuvaajan tehtävissä. Olen myös näytellyt pieniä rooleja erilaisissa av-tuotannoissa. Yhdessä yhteistyökumppanieni kanssa kykenemme tarjoamaan asiakkaalle tuotannon kokoluokasta riippumatta monia erilaisia ja oivaltavia ratkaisuja. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

 

Asiakkailtani lainattua

 

”Ville on lahjakas oman alansa ammattilainen ja hänen erityinen vahvuutensa on erityisesti sosiaalisessa yhteydenpidossa: neuvottelu- ja suunnitteluduunissa ja verkostoitumisessa. Suunnittelu- ja kehitysprojekteissa Ville on iso apu ja ilo, koska ideat ei ikinä lopu kesken. Hän pysyy myös aina aikataulussa. Voin suositella lämpimästi oikeastaan mihin vaan audiovisuaaliseen projektiin sekä tilaajana että yhteistyökumppanina.”

”Villen kanssa oli helppoa käydä sekä alustavaa visiota toteutuksesta että lopullisia viilailuja läpi. Ville sanoitti hyvin omaa näkyään ja vaihtoehtoa. Siksi olikin lopulta helppoa yhteensovittaa asiakkaan tahtotilaa videoiden toteutuksesta siihen, mikä on valitulla toteutustavalla mahdollista. Pisteenä iin päälle ”elokuvatähdille”, kuvattaville, positiivisella tavalla ikimuistoinen kuvauspäivä. Tulemme tekemään jatkossakin yhteistyötä. Kiitokset!”

”Ville on äärimmäisen ammattimainen, luova ja taitava tekijä. Lisäksi hän on ihana ihminen, jonka kanssa kommunikointi toimii helposti ja selkeästi! Kuvasimme musiikkivideoni erikoisolosuhteissa korona-pandemian aikana lyhyellä varoitusajalla. Ville tarttui toimeen ripeällä teholla ja keksi toimivat ratkaisut poikkeusolosuhteiden tuomiin haasteisiin nopeasta aikataulusta huolimatta. Haluan ehdottamasti jatkaa yhteistyötä hänen kanssaan tulevaisuuden projekteissa!”

 

 

 

Sivosen Ville, työkokemus

 

ELOISA TUOTANNOT, YRITTÄJÄ

WINGMEN, YHTEISTYÖKUMPPANI (NETTIKOUTSI.FI)

SILENT PAPRIKA FILMS, YHTEISTYÖKUMPPANI (TUOTTAJA, LEIKKAAJA)

VERGE MEDIA, YHTEISTYÖKUMPPANI

HYÖNTEISKOKKI.FI (TUOTTAJA, KUVAAJA, LEIKKAAJA)

TUOTANTOYHTIÖ TAKAUMA (TUOTTAJA, LEIKKAAJA)

ELOISA DIRECTOR, HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA (KEHITTÄJÄ, VIDEOASIANTUNTIJA)

PROJEKTOR RY (PERUSTAJA, KUNNIAJÄSEN)

TUOTANTOTALO WERNE (LEIKKAAJA)

INTERVISIO OY (LEIKKAAJA)

JESTERFILMS (TUOTTAJA, KUVAAJA, LEIKKAAJA)

SANOMALEHTI KESKISUOMALAINEN (KUVAAJA, LEIKKAAJA, TOIMITTAJA)

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO – REHTORI-INSTITUUTTI (OHJAAJA, KUVAMIKSAAJA, LEIKKAAJA, KUVAAJA)

ILMAVOIMAT – ILMASOTAKOULU (VIDEOTUOTTAJA VARUSMIESPALVELUKSEN AIKANA)

AV-ALUE NY, TOIMITUSJOHTAJA (TUOTTAJA, KUVAAJA, LEIKKAAJA)

MAE AS – SINFONIA FINLANDIA (OHJAAJA, KUVAAJA, LEIKKAAJA)

KESKI-SUOMEN MEDIAPAJA (OHJAAJA, KUVAAJA, LEIKKAAJA)

 

Katso tarkempi CV LinkedIn-profiilistani.